Onze menukaarten

Beste gasten,

Hieronder vindt u onze kaarten. Binnenkort bieden wij u een vernieuwde kaart.

 

Lunchkaart

Wildkaart 2018

Menu kaart

Proeverij

High Tea & Wine

Drankenkaart

Diner buffetten 2018

BBQ aanbod 2018

 

Ons menu; eerlijk heerlijk eten

Onze keukenbrigade heet u van harte welkom en laat u graag genieten van onze eerlijke en heerlijke gerechten. Ons eten wordt met zorg en liefde bereid en dat proeft u! We ontvangen u graag voor een heerlijke lunch of diner. Zowel onze golfende gasten als wandelaars en fietsers die een mooie tocht door de Peel maken zijn van harte welkom om bij ons buitengewoon te genieten.

Lunchen in Aarle-Rixtel

Alle dagen van de week bent u welkom van 12:00 tot 17:00 uur om te lunchen in Aarle-Rixtel.  Van een verse dagsoep met brood & boter tot een clubsandwich, salades of heerlijk belegde speciaal voor ons gebakken rustieke broodje, u vindt het op onze lunchkaart.

Ook voor een zakelijke lunch bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u behoefte aan privacy, laat het ons even weten en wij reserveren een rustige tafel voor.

Dineren

Vanaf 12:00 uur is ons restaurant voor u geopend. Salades, soepen, vis of gegrild vlees. We maken gebruik van mooie streekproducten, de zalm en eendenborst roken we bijvoorbeeld zelf.

U kunt naar wens à la Carte eten of u maakt een keuze van de kaart en stelt uw eigen 3 of 4 gangen menu samen.

Klik hier voor ons Menu kaart

BBQ of buffet

Na een dag golfen of een van onze andere leuke activiteiten is er niets gezelliger dan samen aan tafel te schuiven om eerlijk, heerlijk te eten. Gasterij d’n Heikant in Aarle-Rixtel denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een luxe BBQ of buffet met de heerlijkste gerechten voor uw familie- of vriendengroep. Vis, vlees en huisgemaakte salades, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Om te reserveren kunt u bellen naar 0492 550871 of een e-mail sturen naar info@landgoeddenheikant.nl. We horen graag wanneer we u kunnen verwachten!

Allergenen & diëten

Wij merken een groeiende vraag naar dieetmaaltijden van verschillende aard. Zo wordt er steeds vaker gevraagd om glutenvrije of lactosevrije maaltijden of maaltijden die passen in een proteïne-dieet of geschikt zijn voor mensen met diabetes. Misschien volgt u een dieet zonder suiker, of eet u geen vlees of vis of misschien wel veganistisch.

Natuurlijk willen we daar rekening mee houden. Laat u het ons op tijd weten, dan bereiden wij iets lekkers voor u. Wij hebben hiervoor geen speciale menukaart, maar wij bespreken graag persoonlijk met u wat de dagverse mogelijkheden zijn.